VILCORN 8BitKing Video Traadita Mäng Stick Mini Everdrive HD Mini Konsool GBC GB NES PCE Drive FC Dendy 3000 Mängud . ' - ' . 0
VILCORN 8BitKing Video Traadita Mäng Stick Mini Everdrive HD Mini Konsool GBC GB NES PCE Drive FC Dendy 3000 Mängud . ' - ' . 1
VILCORN 8BitKing Video Traadita Mäng Stick Mini Everdrive HD Mini Konsool GBC GB NES PCE Drive FC Dendy 3000 Mängud . ' - ' . 2
VILCORN 8BitKing Video Traadita Mäng Stick Mini Everdrive HD Mini Konsool GBC GB NES PCE Drive FC Dendy 3000 Mängud . ' - ' . 3
VILCORN 8BitKing Video Traadita Mäng Stick Mini Everdrive HD Mini Konsool GBC GB NES PCE Drive FC Dendy 3000 Mängud . ' - ' . 4
VILCORN 8BitKing Video Traadita Mäng Stick Mini Everdrive HD Mini Konsool GBC GB NES PCE Drive FC Dendy 3000 Mängud . ' - ' . 5
Pöial . ' - ' . 0
Pöial . ' - ' . 1
Pöial . ' - ' . 2
Pöial . ' - ' . 3
Pöial . ' - ' . 4
Pöial . ' - ' . 5
VILCORN 8BitKing Video Traadita Mäng Stick Mini Everdrive HD Mini Konsool GBC GB NES PCE Drive FC Dendy 3000 Mängud
Laos
€8.06
€27.64

Suurus:
Tasuta kohaletoimetamine!
Kategooria: Mängud Ja Tarvikud

Kirjeldused

Brändi Nimi: VILCORN
Toetav Keel: Hispaania, Vene, Inglise, Brasiilia Portugali, Lihtsustatud Hiina
Kategooria: Video mängu konsool
Kaal: 215
VILCORN Mudel: 8bitking
Video Game Controller komplektis: Jah
Päritolu: Mandri-Hiina
Milliseid seadmeid: Muud
Pakett: Jah
Mängud kaasas: 3000
Wi-Fi: no
Aku mahtuvus[mAh]: AAA
Eemaldatav/Vahetatav Patarei: Jah
Bluetooth-ühilduva: no

Kirjeldus

• Traadita Mäng Stick : Mängida oma lemmik mänge ilma probleemideta juhtmed.Traadita mäng stick võimaldab teil mängida mugavalt kauguselt.

• HD Mini Konsooli : Nautida kõrglahutusega graafika HD mini konsooli.See on ideaalne neile, kes armastavad mängida mänge uimastamise visuaalid.

• Eemaldatav/Vahetatav Aku : Ei pea muretsema otsa aku mängimise ajal.Eemaldatav/vahetatav patarei tagab, et sa saad mängida tunni jooksul, ilma katkestusteta.

• Ühildub Mitme Konsoolid : See toode on kooskõlas mitme konsoolid, sealhulgas GBC, GB, NES, PCE ja FC Dendy 3000. See on mitmekülgne valik mängijatele, kes oma mitme konsoolid.

2023 Uus Retro 4K Mäng Stick

Samm maailma nostalgia meie retro mängude kinni!Toetust 3000 mängud ja emulators jaoks GBC, GB, PCE, ja KONSULTATSIOON, relive klassika nagu ei kunagi varem.Saada valmis alustama mängu teekond täis lõputu lõbus ja unustamatud mälestused.

HIGH DEFINTION

Nautida kõrglahutusega graafika ja relive klassika suurel ekraanil.Kas see on teie TELER või projektor, meie mäng stick toetab nii, pakkudes ümbritsevale ja suurem-kui-elu-mängude kogemus.Saada valmis taasavastada magic retro mängude uimastamise selgus!

Save & Load

Mängu salvesta toetus ja viis slots salvestada oma edu, ei kaota kunagi oma mängusaavutusi uuesti.Saada valmis uuesti klassika ja luua uusi mängude mälestused meie retro mängude kinni.

Lae alla rohkem mänge

PAL formaat võimaldab teil mängida mänge PAL TV.Saate nautida neid, klassikaline mängud, kus iganes sa oled.Ära muretse ühilduvusprobleeme, meie Retro Mäng Stick toetab PAL-formaadis nii, et saate mängida oma südame sisu.

Arvan, et mäng on puudu palju?Pole probleemi!NS-8-BITINE toetab allalaadimise rohkem mänge, kas see Pokémon mängud või muud mängud!Absoluutne raha eest!

Keelte valik

Ükskõik, mis riigis või regioonis elate, saate hõlpsasti valida keel mida sa tead ja armastus ja nautida mängu.See muudab meie retro mäng pulgad ideaalne mäng lovers kogu maailmas.

Toote Detailid

  • Märkused